כל בעל מסעדה חייב חדרי קירור המסייעים לשמור על טריותם של מזונות שונים. כל בעל מסעדה רוצה להבטיח את השירות הטוב ביותר ללקוחותיו. אין ספק, כי הסיוט הגדול ביותר של כל בעל מסעדה הוא לגלות תיקנים ומכרסמים שונים בחלל חדרי הקירור. האם הדברה בחדרי קירור מסוכנת?
מהם חדרי קירור?
בניגוד לשמם, חדרי קירור אינם חדרים ממוזגים אלא חדרים שהושקעה בהם מחשבה רבה בבנייה כדי לספק חלל אחסון למוצרי מזון כדי לשמור על טריותם. לחדרי קירור יש קירות העשויים מפאנלים עבים וכן ישנה דלת בעלת סגירה הרמטית שתפקידה לשמור על הטמפרטורה בחדר.
כנסו לקישור לפרטים נוספים אודות חדרי קירור http://www.damians.co.il/ServicePage.aspx?id=1
הסיוט של כל מסעדן
כל מסעדן רוצה למשוך כמה שיותר לקוחות למסעדה שלו, אבל הימצאותם של מכרסמים ותיקנים שונים תבריח את הלקוחות. תיקנים ומכרסמים מעדיפים את חדרי הקירור בשל כמויות המזון הרבות המגיעות לצורך הכנת מאכלים.
לפיכך, מסעדן צריך להזמין שירותי הדברה על מנת למנוע ממכרסמי שונים להגיע אל חדרי הקירור. לשאלה האם מדובר בסיכון התשובה היא לא ממש היות והמדברים נוהגים לעשות שימוש בחומרי הדבר בטיחותיים במיוחד, זאת כדי למנוע מצב בו פקחי משרד הבריאות יוציאו צו סגירה נגדם.
כל מסעדה צריכה הדברה
כפי שנאמר קודם לכן, ישנה חשיבות רבה לסוגיית ההדברה במסעדות. ככלל, אי אפשר לומר שאין מסעדה שאין בה חרקים ולכן יש חשיבות רבה לבצע הדברה. המכרסמים לא בוחלים בשום מקום והם יגיעו גם לחדרי הקירור. לכל מסעדה יש בעיות משלה ולכן המדביר אינו עושה שימוש בחומרי הדברה קבועים אלא בחומרי הדברה מתאימים למקום.
המדביר בונה תוכנית עבודה ומבצע את ההדברה הדרושה. כל מסעדה חייבת לערוך הדברה מסודרת בכל חודש. המדביר מקבל רשימה של מסעדות ומגיע לבצע את העבודה. אחרי הכל לאחר ההדברה כמות החרקים יורדת בצורה משמעותית. האם הדברה מהווה סיכון? התשובה היא לא. באמצעות מערפל ניתן לבצע הדברה בצורה בטיחותית. המערפל מפזר טיפות קטנות של חומר הדברה לחלל האוויר וכך לא נגרם נזק בחדר קירור ואפשר לאחסן שם מזונות ללא דאגה.